Ukraden zlatni nakit iz kuće na Palama

Nepoznati izvršilac ili više njih ukrao je zlatni nakit neutvrđene vrijednosti iz porodične kuće na Palama, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Pripadnici Policijske stanice Pale prijavu o navedenoj krađi u kući u Ulici Starine Novaka primili su u srijedu, 19. decembra, u 20.50 časova.

O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo i u toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela teška krađa.

Policijskoj stanici Pale juče je prijavljeno je da je lice čiji su inicijali M.Ć. u mjestu Prača, opština Pale, učestvovao u lovu sa vatrenim oružjem, za koje ne posjeduje odobrenje, zatim ispalio nekoliko hitaca kroz prozor lovačkog doma u navedenom mjestu.

O navedenom događaju je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva koji je naložio da se M.Ć. uruči prekršajni nalog, a nakon dokumentovanja predmeta protiv istog tužilaštvu dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

U toku protekla 24 časa na području Policijske uprave Istočno Sarajevo prijavljena su tri krivična djela, nisu registrovana narušavanja javnog reda i mira, a dogodile su se dvije saobraćajne nezgode.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79