Ukućani zaspali poslije slavlja, policajci ih izvukli iz objekta u plamenu

Zahvaljujući brzoj reakciji policije niko nije povrijeđen u požaru koji je jutros oko tri sata izbio na pomoćnom objektu u mjestu Žarkovina kod Teslića, potvrđeno je iz Policijske uprave Doboj.

Prema pisanju portala Srpskainfo, vlasnici su juče proslavljali slavu i nakon toga su zaspali u pomoćnom objektu, u kojem je jutros izbio požar.

Portparol PU Doboj Dragana Kekrez je izjavila da su policajci probudili vlasnike, te ih evakuisali iz objekta, a potom zajedno sa njima izvezli dva automobila na bezbjednu udaljenost.

“Policijskoj stanici Teslić, jutros oko 3.10 sati, prijavljeno je da je u mjestu Žarkovina, gori pomoćni objekat vlasništvo Z. P. Odmah po prijavi su postupili policijaci i pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Doboj u cilju lokalizovanja požara, te radnici Elektrodistribucije radi isključivanja navedenog objekta sa naponske mreže”, pojasnila je Kerkez.

Požar, u kojem je izgorio dio krovne konstrukcije, svinjac i kokošinjac sa dvadesetak kokoški, lokalizovan je oko 5.30 sati.

U Požaru, kako ističu iz policije, nije bilo povrijeđenih.

Izvršen je uviđaj i o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79