Ušao u kafić maskiran u radnika, pa izrešetao vlasnika

Danas je Stefan Milašinović osuđen na 20 godina zatvora za teško ubistvo Luke Žižića u kafiću “Ritual” na Novom Beogradu. Sud je donio presudu nakon što je Milašinović uhapšen nedelju dana nakon likvidacije Žižića, vlasnika pomenutog kafića.

Kobnog dana, 28. aprila prošle godine, Milašinović je maskiran i obučen u radničko odijelo ušao u kafić i zatražio da ode do toaleta.

Nakon samo nekoliko sekundi, izašao je i iz pištolja izvršio atentat na Žižića. Brzom intervencijom Žižićevih prijatelja, Milašinović je bio uhvaćen, ali je uspio pobjeći i koristiti električni trotinet koji je prethodno sakrio u žbunju.

Tokom suđenja, Milašinović je priznao krivicu za ubistvo, izrazivši kajanje, dok je odbio odgovarati na druga pitanja. Sud je takođe osudio Jovana Ugrenovića na 18 meseci zatvora zbog pomaganja Milašinoviću da se sakrije.

Presuda ukazuje na odlučnost pravosudnog sistema u suzbijanju teških zločina, a osuda daje pravdu porodici i prijateljima Luke Žižića.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79