Užas u Malom Lošinju: Muškarac pratio ženu i napastovao je.Ne boj se, neću ti ništa”

Užas u Malom Lošinju: Muškarac pratio ženu i napastovao je.Ne boj se, neću ti ništa”


“Ne boj se, neću ti ništa”, rekao je 40 minuta nakon ponoći D.S. (58) nepoznatoj ženi koja je prolazila jednom ulicom u Malom Lošinju. I to nakon što ju je pratio dok je hodala prema svom automobilu pa ju je, uvjeravajući da će sve biti u redu, uhvatio objeručke rukama s leđa. Privukao ju je potom k sebi i zavukao ruku u njezine hlače.

Prestravljena žena se totalno uspaničila te počela zapomagati upomoć, a njezine krike je začuo stanar s prozora obližnje kuće te je počeo vikati na napasnika da ostavi ženu na miru “i da se gubi”.

Bilo je to dovoljno da seksualni predator pobjegne, a žrtva prepuna straha, srama i poniženja potraži pomoć policije koja je ušla u trag kršitelju zakona te ga kazneno prijavila za bludne radnje.

U navedenom slučaju nije sve ostalo samo na prijavi nego je i državno odvjetništvo brzo odradilo svoj dio posla tako da je nedavno jedan Općinski sud u zemlji osudio 58-godišnjaka na šest mjeseci zatvora uvjetno na dvije godine.

Također mu je naloženo i plaćanje 250 eura sudskih troškova.

“Kriv sam. Žao mi je i kajem se. Zbog toga osjećam neopisivu sramotu i želim se ovim putem ispričati oštećenoj te ju molim za oprost. Obećajem da više neću činiti kaznena djela. Supruga mi je umrla 2018., a svo vrijeme braka sam o njoj brinuo jer je doživjela i tri moždana udara, pa je radi svega dobila i gangrenu te ostala bez noge. Svima u obitelji sam rekao što sam napravio i to čim sam ušao u kuću. Došlo mi je da propadnem u zemlju od srama”, priznao je u sudnici optuženi muškarac kojem je sud pronašao niz olakotnih okolnosti, koje su na kraju dovele do uvjetne osude.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija