Užas u Mostaru: Provalili u kuću, pa izboli mladića koji ih je otkrio

Užas u Mostaru: Provalili u kuću, pa izboli mladića koji ih je otkrio


Trojica pljačka tokom provale u porodičnu kuću u mostarskom naselju Mazoljice nožem su nanijeli povrede mladiću koji ih je uhvatio na djelu, potvđeno je iz MUP-a HNK.

Slučaj su PU Mostar 1.10.2021.godine u 21,15 sati prijavili vlasnici kuće, te su odmah na mjesto događaja izašli pripadnici policije.

“Prijaviteljica i njen sestrić B.O. su se nalazili u prizemlju kuće kada su čuli da neko hoda na spratu. B.O. je otišao na sprat da provjeri kada je primjetio tri osobe koji su nasrnuli na njega i nožem mu nanijeli povrede u predjelu noge a onda pobjegli s lica mjesta. U stanu su stvari ispreturane i nedostaje novac a lice B.O. je prebačeno u bolnicu Južni logor gdje je zbog zadobivenih povreda zadržan na daljnjem liječenju”, navode iz MUP-aHNK.

Iz Policije ističu da se preduzimaju sve potrebne mjere i radnje na pronalasku i identifikaciji izvršioca ovog krivičnog djela.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija