Vatrogasci satima gase požar na zgradi Gimnazije: Nastava odgođena

Vatrogasci satima gase požar na zgradi Gimnazije: Nastava odgođena


Požar na zgradi Gimnazije fra Dominika Mandića i Srednje strukovne škole Široki Brijeg izbio je u ponedjeljak u 18:30 sati.

Na terenu su pripadnici Profesionalne vatrogasne postrojbe Široki Brijeg s tri vozila i 8 vatrogasaca, a u 19:40 sati u pomoć su im pristigli pripadnici DVD-a Kočerin s jednim vozilom i 6 vatrogasaca.

Oko 20:25 sati pristigli su i pripadnici PVP Grude s dva vozila i 4 vatrogasca, a nešto kasnije uključili su se i pripadnici PVP Posušje s jednim vozilom i 2 vatrogasca.

Područje osigurava više pripadnika Policijske uprave Široki Brijeg koji pomažu vatrogascima s dopremom boca za kisik.

 

Požar je, kako doznaje portal Jabuka.tv, izbio u potkrovlju zgrade te se vatra probila na krov dok se dio stropa urušio u hodnik na zadnjem katu Gimnazije.

U trenutku posljednjeg ažuriranja ovog članka (21:55), vatrogasci se i dalje bore s vatrom, dok uvjete dodatno otežavaju niske temperature, zbog čega su pripadnici cestarske službe posipali sol po cesti.

Djelatnici JP Elektroprivreda HZ HB isključili su električnu energiju, a bez struje je ostao veći dio užeg središta grada piše Jabuka.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija