Vedran Kaser izbačen iz SDP-a: “Ja sam tu i nemam namjeru odustati”

Vedran Kaser, šef Kluba zastupnika SDP-a u Skupštini Zeničko-dobojskog kantona, po odluci partijskih drugova iz SDP-a u ZDK izbačen je iz stranke, nakon čega se oglasio na društvenim mrežama.

– Zbog integriteta sebe i svoje porodice dužan sam napisati nekoliko stvari. Ja, Vedran Kaser član sam SDPBiH od 2006. godine, neko sam ko duboko vjeruje u biće Bosne i Hercegovine, svojim načinom života i odnosom prema ljudima sa kojim živim i radim nisam dao prostora bilo kakvim manipulacijama bilo na vjerskoj ili nacionalnoj osnovi – napisao je Kaser.

Dodao je da se bavi politikom, ali da od nje ne živi.

– Živim sa ljudima, a ne pored njih. Živim za trenutak kada će ovo biti normalno društvo. Ne može mene isključiti iz SDPBiH bandit sa lažnim predstavljanjem, prevarom poštenih drugova i drugarica koji su naivno povjerovali u šarenu laž. Osim toga, procedura prijema i isključenja članova iz SDPBiH ne funkcionise tako, na žalost nekih. O meni ali i o drugim stav će zauzeti organi SDPBiH. Ja sam tu, bit ću tu i nemam namjeru odustati – poručio je.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79