Pogledajte navijačke nerede u Banjaluci: Lešinari napali navijače Ferencvaroša

Pogledajte navijačke nerede u Banjaluci: Lešinari napali navijače Ferencvaroša


Žestok navijački sukob obilježio je noć iza nas u Banjoj Luci, a prema prvim informacijama, navijači Borca napali su rivale iz Mađarske, koji su tu stigli na utakmicu play-offa kvalifikacija za Evropsku ligu.

Uvertira za večerašnju utakmicu između Borca i Ferencvaroša zaista nije onakva kakva se priželjkivala, pošto se noć prije utakmice dogodio haotičan navijački sukob u centru Banje Luke.

Prema prvim informacijama, navijači Borca priredili su sačekušu gostima, pristalicama Ferencvaroša, koji su organizovano stigli na utakmicu protiv banjalučkog kluba.

Na internetu su se pojavili brojni snimci nereda na kojima se vidi kako su banjalučki Lešinari bakljama i palicama nasrnuli na goste iz Mađarske. Na snimcima se može vidjeti i kako su se mađarski navijači u jednom trenutku povukli.

Policija je odmah reagovala, a informacije o povrijeđenima te eventualnoj šteti bit će poznate u toku dana.


Inače, Borac večeras igra historijsku utakmicu i može izboriti grupnu fazu Evropske lige. Prvi duel u Mađarskoj završen je bez golova, a i u slučaju eliminacije, Banjalučani će igrati grupnu fazu Konferencijske lige piše Klix


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija