(VIDEO) Advokat tvrdi da je opasni kriminalac živ. Pojavila se snimka iz Paname

Na društvenim mrežama pojavio se snimak ubistva u oblasti Don Bosko, Veranilo, za koje se sumnja da se radi upravo o Radoju Zviceru, vođi “kavačkog” klana.

Zvicer je navodno ubijen večeras u Panami, a kako se tvrdi ispod snimka, riječ je o žrtvi koja je stara između 40 i 45 godina sa nadimkom “Jai”.

Nisu poznati dalji detalji ovog zločina, jer građani odbijaju da daju informacije. Poznato je samo da su žrtvu upucali u bijelom automobilu naoružani ljudi, a da se žrtva nalazila za volanom, prenosi Blic.
– Demantujem kao advokat porodice da je Radivoje Zvicer likvidiran i ranjen. Porodica je vidjela natpise u medijima i da se ne bi dezinformacije i dalje širile važno je da se zna da je moj klijent živ – rekao je za Kurir Vladimir Zarić advokat porodice Zvicer.
Radoje Zvicer bio je jedan od utjecajnijih ljudi u podzemlju posljednjih godina. On je, uz Slobodana Kašćelana, označen kao vođa kavačkog klana, za koji se povezuje trgovina narkoticima, ubojstva i brojna druga kaznena djela.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79