(VIDEO) Arijana Memić: Znam ko su ubice mog brata. Bilo je prijetnje od porodice Mutap!

Alisa Mutap je imala 1001 šansu da kaže šta se desilo ali nije. Razgovarala sam s njom. Ona nema trunke saosjećanja.

Tokom njihove posjete dok je Dženan bio u bolnici njena majka nam je rekla da njih nije udarilo auto već ih je neko napao iza drveta. Nadam se da će doći taj dan da će Alisa reći istinu. Nama se ne žuri neka čeka još malo kao što je čekala i sa pozivom hitne tu noć. Alisa me nazvala dok je Dženan bio u bolnici i pitala šta je on to mumljao. Prepala se da nam nije rekao šta se desilo.

Dopise nje i njene porodice nas ne zanimaju. Čekamo dan da kaže šta se desilo.

U srijedu imamo sastanak s predsjednikom i rukovodstvom VSTV-a. Prije tri mjeseca samo znali da će Vrhovni sud donijeti ovakvu odluku. Kradu vrijeme ili se nadaju da će proces u državnom tužilaštvu biti zaustavljen.

Stali su na stranu ubica. Državno tužilaštvo ima svjedoka koji je rekao ime ubice. Zahvaljujem se sudiji Igoru Todoroviću što je pokazao da je čovjek častan, pošten I profesionalac u svom poslu. Zahvaljujem se i članicama vijeća Mirsadi Čaušević i Silvani Brković.

Molim Bogićevića da nam pruži još jednu šansu, da nas povede.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79