(VIDEO) Arnel vozio po Zelenom Viru: “Pokušao je objasniti zašto je to uradio”

Odmaralište Zeleni vir smješteno je tri kilometra od centra Olova. Okružen je zelenilom, svježim zrakom i čistom rijekom Biošticom, a ima i bazen koji je ispunjen termalnom vodom.

Međutim nesavjesni vozači kao što je Arnel I. iskoristio je ovo mjesto za vožnju svojim automobilom marke VW Jetta kroz vodu. Pokušao je objasniti i zašto je to uradio.

“Krenuo sam da izvučem 2 drveta koja je voda odnijela. Vozio sam odatkle drva. Nije ni vrijeme ni mjesto da se proslavljate preko tuđih leđa. Neću niko da i psuje i da me vrijeđa. Fimo vam kažem, neću se natezati sa vama da s obriše video.

Izvinite ali ja sam primoran da se prijavim u policiju za ove prijetnje što dobivam zbog komentara. Vi ste ovo objavili bez mog znanja i ja se bojim za svoj život. Ljudi mi prijete” – izjavio je nesavjesni vozač Arnel i potvrdio da se sam prijavio policiji zbog ovoga.

Pogledajte video.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79