(VIDEO) Bošnjak hvali policiju RS-a: Evo nosim ljiljane i nikada ništa negativno nisam doživio”

Bošnjak pod imenom “Borovnica.Papi” na svom Tiktok profilu objavio je zanimljiv video koji je do sada skupio preko 40.000 pregleda a tiče se odnosa policijskih službenima prema vozačima u Bosni i Hercegovini.

Kako navedeni koristnik tvrdi, nikada do sada nije imao negativno iskustvo sa policijskim službenicima iz Republike Srpske, dok iz Federacije itekako jeste – piše Crna-Hronika.

Ovaj Bošnjak, tvrdi da na svom automobilu nosi grb Republike Bosne i Hercegovine tj Ljiljane, i da zbog njih nikada nije imao problema u Republici Srpskoj. Također ovaj korisnik nosi kapu sa Cvijetom Srebrenice na kojem piše “Never forget Srebrenica 1995”.

Policija između dva entiteta RS i Federacije. Nebo i zemlja. Ovo je prekršajni nalog iz Teočaka, bio sam na putu u Kalesiju i sad ovaj, zaustavi me i nisam bio vezan. Ok moja krivica, daj 100 KM kazne i mjesec dana zabrane. I još kaže ako on može može da mi da mjesec dana zabrane. Rekoh ok daj.

I ja mislio da je to to. Nije! Nego đesi ti pošo, odakle si došo, čime se baviš imaš li ovdje familije, ko ti je ovdje familija…

Dok u RS-u majke mi ja se nekad obradujem kada imam dugu vožnju i zaustavi me i neku foru čovjek baci. Evo nosim znači na autu ljiljane, nikad u životu nisam nešto neprijatno od njih doživio. Baci ti čovjek neku foru, nasmiješ se iako si ti nekad grešan, on tebi kaže i večinom te pusti, neće da ti pokvari dan.” – izjavio je ovaj mladi momak piše Crna-Hronika.

@borovnicapapi Noaači haos 🇧🇦 #balkantiktok #srbija #croatia #kosovo #albania #balkan #travel #foryoupage #viral #viraltiktok #fyp ♬ Prođi Sa Mnom Bosnom – Amna & Albino

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79