(VIDEO) Divljao BMW-om po trgu, udario drugi auto i pobjegao: ‘Samo srećom nije nikoga ubio’

BMW kojim je za sada nepoznati muškarac divljao Klošar Ivanićem nakon čega je pogodio parkirani osobni automobil te pobjegao s mjesta nesreće nije bio niti registrira.

Ma katastrofa, vidjeli smo jurnjavu, a onda i okretanje automobila na cesti. Vidite i na snimci da se točno na mjestu udara našao mladić koji je pukom srećom ostao živ. Ne mogu zamisliti da je s njim bilo dijete, pa mogao ga je ubiti – u šoku nam prepričava svjedok divljanja nepoznatog muškarca cestama u Kloštar Ivaniću koji se dogodio u srijedu.

Muškarac je BMW-om neregistriranim automobilom divljao po cestama kada se u jednom trenutku odlučio okrenuti na Trgu sv. Ivana. Pokušao je ‘driftati’, a u okretu pogodio parkirani automobil kojem je sebi oštetio bunker. Brzo nakon toga je pobjegao, što je zabilježio stanar obližnje zgrade.

Iz policije su nam potvrdili da su ubrzo nakon prijave policiji pronašli automobil.

– Nakon prometne nesreće nepoznati je vozač napustio mjesto prometne nesreće, a vozilo su pronašli policijski službenici istog dana, sat vremena kasnije na području mjesta Kloštar Ivanić. Policijski službenici nastavljaju daljnje kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja svih okolnosti te utvrđivanja svih sudionika ove prometne nesreće – rekli su iz PU Zagrebačke.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja protiv vozača će biti podnesen Optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu u Velikoj Gorici piše 24Sata.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79