(VIDEO) Džafić: “Smijao sam se koroni a onda je Bog na najgori mogući način mi pokazao da ima korone”

Biznismen i pjevač Danijel Džafić, poznat je javnosti po svom posebnom načinu života, kriminalitetom, poslovnim poduhvatima ali i ismijavanju pandemije i korone u svijetu.

Jedan je i organizator protesta ugostitelja u Sarajevu. Podsjećamo, martovski protesti ugostitelja u Sarajevu su održani u nekoliko navrata, čime su željeli spriječiti uvođenje lockdowna i zabranu rada kafića i restorana. Nakon 3 mjeseca od protesta, Danijel je dobio kaznu od 1.400KM

Ovo je njegovo iskustvo sa koronavirusom.

Ovog puta, razlog njegovog obraćanja javnosti je korona. Nakon vakcinisanja sa dvije doze vakcine AstraZeneca, on i njegova supruga bili su pozitivni na koronavirus.

“Vakcinisao sam se u mjesecu martu u Srbiji, revakcinisao sam se u mjesecu junu AstraZenekom i nisam imao nikakvih problema. Kada sam primio drugu dozu, rekli su mi to je to. Zaštićen si. Supruga mi je primila kinesku vakcinu Simofarm (jednu dozu) i dok je čekala termin za revakcinaciju dobila je koronu. Nakon 2,3 dana i ja sam bio pozitivan.” – započinje svoju prilu Danijel Džafić za portal Crna-Hronika.

Nakon par dana, poslije Danijelove supruge zaraženo je bilo i njigovo petomjesečno dijete.

“Govorili su mi da se ne može dobiti korona, pa sad da se može dobiti korona ako si vakcinisan. Prednost je u tome što ako si vakcinisan ne možeš završiti na respitaoru i na kisiku. Ako je to istina i to je dobro”

“Ja sam prvi bio, kako je počela korona, u martu 2020-te godine onaj odvratan kreten koji je vrijeđao ljude, ujedao, pisao “ta će korona”, ismijavao sam koronu, ismijavao sam zatvaranje lockdown. Prvi sam bio i na protestima, kazne sam dobio za proteste. Nisam bio protiv vakcine, vakcinisao sam se i sad poručujem svima. Nema druge opcije. Vakcinišite se. Ponovo će nas zatvoriti. Prepune su bolnice”

Mora platiti 1.400 KM: Danijel Džafić dobio prekršajni nalog zbog protesta ugostitelja u martu

Stid me je, sramota me je ismijavanja. Sramota me ljudi. Govorio sam ko ne dođe radi korone, ona stvar je. Sad me je sramota to reći. Mogu mislite tek kako je ljudima kojima je umro neko. Na najgori mogući način mi je Bog pokazao da ima korone, itekako je ima. Meni ženu, sinu. Apelujem ljude da se vakcinišu, bilo kojoj vakcinom.”


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79