(VIDEO) Elvis iz Doboja skinuo tablice vlasniku putničkog automobila koji mu nije isplatio novac

(VIDEO) Elvis iz Doboja skinuo tablice vlasniku putničkog automobila koji mu nije isplatio novac


“Evo da ne bude da sam ja isparao kola, razbio šta. Samo sam skinuo tablice sa kola, skinuo sam ih. Auto je čitavo, nije razbijeno ništa. Kad pare doneseš druže moj, tablice ćeš dobiti. Možeš me policiju prijaviti, SIPA-u Elvisu Mehiću pred kuću ja tablice ne vraćam, dok se pare ne donesu.

Ko god mi je dužan, nek donese pare. Za posljedice ne odgovaram više. Eto da znate” – izjavio je u video snimku Elvis Mehić u video klipu koji je izazvao lavinu komentara na Facebook stranici portala Crna-Hronika.

Redakcija našeg portala kontaktirala je Elvisa kako bi otkrila o čemu je ustvari ovdje riječ. Kako ovaj Dobojlija tvrdi poznaniku je prodao Mercedesa E clasu i isti mu je ostao dužan 2.555 KM.

“Vuče me par mjeseci. Kao danas će, sutra će donijet pare. I ja poludim i odem sa njegovog automobila skinem tablice kako bi on meni došao na vrata ili se javio na mobitel. Sve me nešto izbjegava. Odmah je mene policija zvala. Kažu Crna-Hronika te objavila, morali smo te zvati.

On je rekao vratiti pare. A para još nema. Jučer je njega policija zvala isto. Neće na dobro ovo ispast. On me vraća u vrijeme prije 5 godina kada sam bio problem u ovom gradu, u Doboju. Manio sam se problema i svega, međutim ne možeš se maniti problema zbog naroda.” – izjavio je Elvis Mehić za portal Crna-Hronika.

 

@crnahronikaofficialElvis iz Doboja skinuo tablice vlasniku putničkog automobila koji mu nije isplatio dogovoreni novac. Kako komentarišete ovaj postupak?♬ original sound – crnahronikaofficial



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija