(VIDEO) Građani posumnjali: Bivši gradonačelnik Mostara popločava put do garaže o gradskom trošku?

Građani Mostara, preciznije stanovnici mostarskog naselja Smrčenjaci obratili su nam se pod sumnjom da je dio materijala, koji se koristi za popločavanje nogostupa u tom dijelu grada, završio ispred garaže Ivice Prskala, bivšeg gradonačelnika Mostara.

Na Smrčenjacima se trenutačno renovira više nogostupa, a u izgradnji je i dugopriželjkivani kružni tok koji će sigurno smanjiti strah kod vozača na tom raskrižju o kojem se već dosta pisalo.

Na videu koji nam šalje čitatelj vidi se kako u dvorištu privatne obiteljske kuće bivšeg gradonačelnika radnici postavljaju betonsku galanteriju, koja se, kako nam piše čitatelj, može vidjeti po gradu gdje su se renovirali nogostupi.

Dok susjedi i stanovnici tog dijela izražavaju sumnju zašto se baš sad i baš ovakva betonska galanterija postavlja ispred kuće Ivice Prskala, on sve navode demantira tvrdeći da se sve radi o privatnom aranžmanu te da ispred njegove kuće nije ništa rađeno čime bi se oštetio proračun svih poreznih obveznika.

“Ništa nije o gradskom trošku, sve je privatno. Nema nikakve veze s radovima u naselju”, kaže Prskalo u telefonskom razgovoru na naš upit o radovima u njegovu dvorištu, piše Hercegovina.info.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79