(VIDEO) Hatić otkrio šta sve Šmrk posjeduje: “Ne znam šta ljudima radi da im smeta”

Opasni momak iz Sarajeva je na svom TikToku komentarisao svoje poznanstvo sa Admirom Arnautovićem Šmrkom navodeći kako je “dobar momak koji je biznismen i posjeduje mnogo imovine”

“Ima par zgrada, ima 5-6 parkinga drži, organizuje koncerte, ima momak mjenjačnicu, ne znam šta radi ljudima šta im smeta”. U Sarajevu imaš samo jednog mangupa. Njega svi znaju Babi. Uljepšao nam je grad, organizuje koncerte. Ljepše je sve. A što se tiče prošlosti, imaš Ismeta Bajramovića, Ramiza Delalića, moram ustati kada njega spomenem, rahmetli Taiba Torlakovića. Mali Zulić, to je bio evropski mangup naveo je između ostalog Mirza Hatić.

 

Šmrk, koji je priveden prošle godine u akciji Bumerang zbog organiziranog kriminala, pranja novca i drugih krivičnih djela, još se nalazi u pritvoru i čeka podizanje optužnice. On je lišen slobode nakon što ga je razotkrila Sky aplikacija. Akciju je provodio posebni istražni tim MUP-a Kantona Sarajevo, po nalogu Tužilaštva BiH.

U međuvremenu su isplivali detalji iz istrage koji se tiču regionalnih muzičkih zvijezda koje je Šmrk želio staviti pod svoju kontrolu zbog enormne zarade koje ima od njih.

– Bavim se drugim poslovima legalne prirode, ja sam menadžer pjevačima – rekao je Arnautović u sudnici.

Kako saznajemo, Admir Arnautović Šmrk imao brojne legalne poslove, kako u Sarajevu tako i širom BiH, a bio je i menadžer brojnim pjevačima, te organizator koncerata. Njegove zlatne koke su bile Jala Brat, Buba Corelli, Coby… Da li je preko ovih poslova prao novac, dokazivat će se na sudu.

Hrvatski mediji pisali o Admiru Arnautoviću: Šmrk je strah i trepet narko trap scene

Kako je moguće da osoba koja je u 20 godina zaradila 1000 KM (cca 510 eura) živi u luksuzu, hvali se bijesnim jurilicama i skupocjenim satovima? S razlogom se pita tužiteljstvo  BiH u slučaju Admira Arnautovića zvanog Šmrk…

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79