Izgorio automobil od političara i direktora škole u Foči: “Nemam neprijatelje”

U noćnim satima dogodila se paljevina u fočanskom naselju Donje Polje u kojoj su u potpunosti izgorjela tri putnička automobila piše Crna-Hronika.

Požar se desio na parkingu ispred stambene zgrade u Savskoj ulici u 2:25.

Još uvijek nije utvrđeno okolnosti kako je došlo do požara na automobiloma. Nezvanično saznajemo da je jedan od automobila namjerno zapaljen a da su nesretnim okolnostima izgorjela tri vozila.

(FOTO) Neko zapalio tri automobila u Foči

Izorjeli su BMW, Audi i Peugeot.

Pogledajte fotografije sa mjesta događaja

-U požaru su izgorjela vozila marke „ford fokus“, vlasništvo lica čiji su inicijali M.S, vozilo „pežo“, vlasništvo lica K.I. i vozilo čije vlasništvo još nije utvrđeno, rečeno je u policiji.

Saznajemo da je u požaru izgorio i automobil direktora Srednjoškolskog centra Krsta Ivanovića.

Ivanović je za Radio Foču rekao da ni u čemu ne vidi motiv i razlog zašto se nešto ovako desilo.

-Nemam neprijatelja i ni sa kim se nisam zamjerio-rekao je Ivanović koji je odbornik u Skupštini opštine Foča i predsjednik Opštinskog odbora Narodne partije Srpske.

O svemu je obaviješten i dežurni tužilac trebinjskog Okružnog tužilaštva, koji je naložio da se preduzmu sve mjere i radnje na prikupljanju dokaza i dokumentiranju krivičnog djela paljevina..

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79