(VIDEO) Hrvatski zaštitari su tukli četiri Slovenca u diskoteci

Oni bi trebali štititi ljude i eventualno izbaciti van one koji rade nered, a ne ovo. Lica su im bila deformirana od zadobivenih udaraca, ispričala nam je čitateljica. Iz policije kažu da je krim istraživanje u tijeku

Dobili smo snimku tučnjave iz noćnog kluba Onyx u Puntu na Krku. Snimka je toliko brutalna da smo dijelove mroali izbaciti. Na njoj se vidi mladić u lokvi krvi nakon sukoba sa zaštitarima. Vidi se i kako zaštitar nokautira drugog i mlati ga na podu piše 24sata.

‘Ozijeđeni su Slovenci’

Iz PP Krk su nam potvrdili incident.

– Strašno je što su im radili. Tako ih mlatiti… Pa dečku su otvorili lubanju. Oni bi trebali štititi ljude i eventualno izbaciti van one koji rade nered, a ne ovo. Lica su im bila deformirana od zadobivenih udaraca. Mlatili su ih i u nesvijesti. Nadam se da će odgovarati za ovo – ispričala nam je čitateljica o šokantnom videu.

Iz riječke policije rekli su kako su ozlijeđena četiri Slovenca.

– Došlo je do narušavanja javnog reda i mira, četiri Slovenca su ozlijeđena i prevezena u KBC Rijeka. Oni su u međuvremenu pušteni, ali kriminalističko istraživanje i dalje traje kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog događaja – potvrdili su za index.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79