(VIDEO) Huligani BBB napravili nerede u Grčkoj. Navijač AEK-a likvidiran

Grčki navijač nogometnog kluba AEK izboden je nožem u noći na utorak tijekom tučnjave s navijačima zagrebačkog Dinama, doznaje se u grčkoj policiji.

U sukobima navijača najmanje je šestero ozlijeđeno prije prve utakmice Lige prvaka koja bi se trebala održati u utorak navečer na stadionu AEK-a u predgrađu Atene.

“Ozbiljni incidenti dogodili su se ispred stadiona. Mladi Grk je izboden na smrt, a šest drugih ozlijeđenih osoba još uvijek je u bolnici”, rekla je grčka policija. Izbodeni 22-godišnjak prebačen je u atinsku bolnicu prije nego što je podlegao ozljedama u noći na utorak, rekla je policija. Grčka policija uhitila je 83 osobe (82 Hrvata) nakon nasilnih sukoba navijača dvaju klubova.

Uhićeni će biti saslušani u utorak ujutro, javlja grčka novinska agencija Ana. Stotinjak huligana iz hrvatskog kluba bilo je u glavnom gradu Grčke, navela je Ana, piše Hina.

Na društvenim se mrežama širi video trenutka kada Boysi nesmetano ulaze u podzemnu. Grčka Gazzetta objavila je kako su Boysi neopaženo stigli pred AEK-ov stadion te objavila video Boysa s naslovom: “Trenutak kada hrvatski huligani nesmetano ulaze u podzemnu.”

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79