(VIDEO) Prepoznajete li muškarca koji krade cipele iz džamija u Sarajevu?

Za vrijeme namaza muškarac ukrao cipele.

Imam džamije Ferhadija u Sarajevu Muhamed ef. Velić objavio je snimak krađe cipela za vrijeme trajanja jacija namaza.

Na snimku se vidi, za sada neidetifikovan muškarac, koji u večernjim satima, dok vjernici klanjaju namaz, otvara kesu, razgleda cipele te jedne koje je ukrao nosi sa sobom.

Ef. Velić je naveo da je objavio snimak u nadi da će neko prepoznati muškarca koji je ukrao cipele.

Ovo, nažalost, nije prvi slučaj krađe obuće za vrijeme trajanja namaza, kako u ovoj džamiji, tako ni u ostalim.

@crnahronikainfoPrepoznajete li muškarca koji krade cipele iz džamija u Sarajevu? Za vrijeme namaza muškarac ukrao cipele. Imam džamije Ferhadija u Sarajevu Muhamed ef. Velić objavio je snimak krađe cipela za vrijeme trajanja jacija namaza. Na snimku se vidi, za sada neidetifikovan muškarac, koji u večernjim satima, dok vjernici klanjaju namaz, otvara kesu, razgleda cipele te jedne koje je ukrao nosi sa sobom. Ef. Velić je naveo da je objavio snimak u nadi da će neko prepoznati muškarca koji je ukrao cipele. Ovo, nažalost, nije prvi slučaj krađe obuće za vrijeme trajanja namaza, kako u ovoj džamiji, tako ni u ostalim.

♬ original sound – CRNA Hronika

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79