(VIDEO) Influenserica Mina snimala kako divljaju Titovom: Prestizali automobile po pješačkoj zoni

“Kao da nam je život kasko” naziv je video klipa koji je zgrozio javnost a objavila ga je influenserica Mina Mateljan na svom Instagram profilu.

Ona na svojim društvenim mrežama promoviše divljačku vožnju koju za sada čini nepoznat vozač automobila marke VW koji od semafora do semafora isprobava koliko brzo njegovo vozilo može ići, prestiže automobile na dijelu ceste gdje se nalaze tramvajske šine i čini još niz prekršaja koje će detaljnije utvrditi MUP Kantona Sarajevo – piše Crna-Hronika.

A kada nije mogao “preskočiti” automobile, odlučio je prestići iste preko zebre te pješačke zone.

Pogledajte video snimak.

Također je objavljen i video snimak divljanja niz sarajevsko naselje Vraca gdje isti vozač prestiže automobil, te kroz crveno svjetlo ulazi u jednu od naprometnijih raskrsnica u Sarajevu.

 

Napominjemo da je ovo itekako opasna vožnja zato što se radi o najprometnijom ulici u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, kako automobila tako i pješaka.

Cijeli slučaj prijavljen je policijskim službenicima MUP-a Kantona Sarajevo od kojih javnost očeku adekvatnu reakciju.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79