(VIDEO) Isplivali snimci na kojima Mika Aleksić ponižava djecu na časovima glume: Gluperdo jedna…

Priznanje mlade glumice Milene Radulović da je silovao učitelj škole glume Miroslav Mika Aleksić potreslo je cijeli region. Naime, Miroslav Mika Aleksić je nakon toga uhapšen zbog sumnje da je godinama silovao ili seksualno uznemiravao pet djevojaka.

Na društvenim mrežama tokom dana su se pojavili snimci na kojima se vidi kako Mika Aleksić tretira učenike u svojoj školi. Na jednom snimku Aleksić je dječaku rekao da je glup, zbog toga što nije naučio napamet zadatu pesmu. Na to mu je mališan odgovorio da je “samo malo glup”.

Pogledajte snimak u prilogu:

Na drugom snimku, kada je Mika drugog učenika pitao zbog čega nije naučio zadatak, nazvao ga je “gluperdom” i otjerao “na umivanje”.

– Nije te sramota? Jeste? Siguran si? Mnogo si veliki folirant. More, m'rš na umivanje, gluperdo jedna, “Čovječe debeli, kako me ti zabrinjavaš. Nisi oslabio?”, izgovarao je Mika Aleksić, što se jasno čuje na snimku kada je Mika gostovao u emisiji “Dok anđeli spavaju”.

– Ćorko je ćorko, klempa je klempa, kada glupaku kažete da je glupak on se ne ljuti, svi na to pristaju zato što znaju da je to tako. Kada odrastu shvate da mogu da se brane na drugi način. Najlakše ćete razbiti komplekse ako prihvatite ono što jeste, govorio je Mika kada su ga pitali zbog čega “vrijeđa” djecu dok predaje.

Podsjećamo, Milena je nakon što je proživjela pakao otišla iz Mikine škole glume i upisala FDU, gdje je 2017. godine diplomirala u klasi upravo njegove supruge Biljane Mašić i to kao najbolji student.

Biljana Mašić, profesor na FDU, supruga Miroslava Mike Aleksića koji je uhapšen zbog sumnje da je seksualno zlostavljao i uznemiravao polaznice njegove škole glume, oglasila se prvi put o ovom slučaju za Kurir.

– Biće šta će biti. Nemam komentar, rekla je u prvom oglašavanju za medije Mikina supruga.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79