(VIDEO) Izgorio Golf u Vrapčićima – Sumnje na podmetnuti požar

(VIDEO) Izgorio Golf u Vrapčićima – Sumnje na podmetnuti požar


U ranim jutarnjim satima nedavno, tržnica Vrapčići u Mostaru postala je poprište iznenadnog i sumnjivog požara koji je zahvatio automobil marke Golf. Iako su vatrogasci iz Profesionalne vatrogasne jedinice Mostar brzo reagirali na dojavu policije, nažalost, automobilu nije bilo spasa od vatrene stihije.

Na licu mjesta, reporter portala Hercegovina.info primijetio je tragove plastičnih boca koje su sadržavale zapaljivu tekućinu, što ukazuje na namjerno izazvan požar. Ove sumnjive informacije nagovještavaju da bi incident mogao biti rezultat podmetanja vatre, a ne slučajnog požara.

Detaljan uviđaj na licu mjesta proveden je od strane kriminalističke policije MUP-a HNK, koja je preuzela istraživanje ovog incidenta. Ovo podrazumijeva ozbiljnu analizu okolnosti i tragova kako bi se utvrdilo je li požar zaista bio rezultat namjerne radnje, te kako i zašto je došlo do zapaljenja vozila.

@crnahronikainfoMostar – neko zapalio Golfa

♬ original sound – CRNA Hronika

Ovakvi događaji dodatno podcrtavaju potrebu za pažljivim istraživanjem kako bi se osigurala sigurnost zajednice i pravda za oštećene strane. Policija i nadležne institucije nastavit će raditi na rasvjetljavanju slučaja, a javnost će biti obaviještena o daljnjim razvojima ovog događaja.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija