(VIDEO) JAVILA SE MAJKA KOJA JE OSTAVILA DJEČAKE AZURA I OMERA

Priča o 10-godišnjem Azuru i dvije godine starijem Omeru iz emisije „Ispuni mi želju“ Hayat TV-a, potresla je regionalnu javnost. Žive u kolektivnom centru Karaula u Živinicama. Ostavila ih je majka i otišla u Njemačkoj. Azur i Omer su ostali sa ocem. On, kako bi im osigurao koru hljeba, mora ih ostaviti same da bi mogao raditi…

Azur i Omer pate za majkom… Nedostaje im… Jedini način da se čuju sa njom je da odu kod njenog brata Nedžada.

Ekipa „Ispuni mi želju“ pozvala je Nedžada, dajdžu dvojice dječaka, koji nam je rekao:

– Azur i Omer su procvjetali od kako ste vi bili i objavili video jer im se konačno dešava nešto lijepo. Stalno dolaze neki ljudi koji im svašta donose i dječaci su sretni – govori nam Nedžad.

Nakon što je emitirana emisija, redakciji „Ispuni mi želju“ javila se Rašida Huseinović, majka dvojice dječaka.

Pravdajući svoj odlazak u Njemačku time da je samo otišla zaraditi novac kako bi svojoj djeci osigurala bolji život, Rašida dalje piše:

– Vidjela sam video u kojem se kaže da moja djeca nemaju ništa da jedu i piju. Došla sam ovdje u Njemačku da radim, zaradim za svoju djecu i pošaljem im pare. Poslala sam pare da meni izvade papire kako bih došla kući, svojoj djci. Moram još čekati – piše Rašida insitirajući da se, kako je napisala, „obriše video na kojem su njena djeca“, prenosi Hayat.

 

(VIDEO) AZURA I OMERA MAJKA JE OSTAVILA I OTIŠLA A ODVELA KĆERKU

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments