(VIDEO) Kamere snimile pedofila iz Kaknja kako bježi iz suda

Odbjegli osuđenik Ivica Mišković iz Kaknja pobjegao je jučer kroz prozor u prizemlju zgrade Osnovnog suda u Banjoj Luci, a nadzorne kamere ATV-a snimile su Miškovića u trenutku dok je bježao.

Mišković je, nakon što je pobjegao kroz prozor zgrade suda, trčao je kroz Gundulićevu ulicu iz pravca Aleje Svetog Save. Miškovića su i snimile nadzorne kamere Adiko banke, kako bježi iza zgrada. Nakon toga mu se gubi svaki trag.

Ivica Mišković iz Kaknja, seksualni predator djece pobjegao je u utorak iz Osnovnog suda u Banjoj Luci nakon što mu je izrečena presuda od četiri godine zatvora za teško zlostavljanje djece.

Iskočio je kroz prozor nakon izricanja presude i pobjegao policiji. U ovom trenu tražen je od strane policije u dvije države, Bosni i Hercegovini, kao i u Srbiji, u koju se sumnja da je prebjegao. Nije isključeno ni da bi skrovište mogao potražiti i u Hrvatskoj.

Obavijest je na društvenim mrežama podijelila Organizacija Stop pedofiliji, koja štiti djecu u cijeloj regiji, s ciljem da informacija stigne do što većeg broja ljudi, kako bi se ovog opasnog predatora zaustavilo prije nego opet krene svoj pohod preko granica, kao i ranije.

Pozvali su sve koji imaju bilo kakvu informaciju, da je jave policiji ili njima direktno, kako bi se ovaj opasni predator što prije odveo na odsluženje kazne.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79