(VIDEO) Kamiondžija Edis Lepić: “Čekali smo preko 20h u mjestu. Veliki poraz za Njemačku”

Na stotine putnika zaglavljeno je u svojim vozilima na putevima u centralnoj njemačkoj  usljed snježnih padavina koje su prekrile autoput, i koje su dovele do stvaranja gužvi i kolona vozila koje su se protezale kilometrima.

Policija nije mogla da procijeni razmjere haosa koji je napravila snježna oluja i koliko dugo će magistralni putevi biti blokiran

32-godišnji profesionalni vozač rodom iz Kaknja, Edis Lepić ispričao je za naš portal neugodnu situaciju na njemačkim cestama, kada je zbog nevremena, morao da stoji preko 20 dati na cesti.

“Zadesio sa se na putu A7 Kassel-Fulda kada je snijeg pao i kad je sve stalo. Kolona je bila preko 30 kilometara. U 7 godina koliko vozim po Evropi nisam ovo ni vidio ni doživio.

Sva vozila, automobili, kombiji, kamioni su morali držati svoje automobile upaljenje zbog grijanja jer je bio dobar minus. Tek nakon 12,13 sati došli su vatrogasci i ljudima nudili malo čaja. Tek kasnije došli su pripadnici Crvenog križa da pomognu ljudima, starcima, djeci.

Iskreno ovo je veliki poraz za Njemačku” izjavio je za naš portal Enis Lepić vozač kamiona hrvatske kompanije.

(VIDEO) Snijeg iznenadio Njemačku: “Vozači stajali preko pet sati na autoputu”

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79