(VIDEO) Kolaps prema Trebeviću: Bahatom vozaču iz Sarajeva građani skinuli tablicu

Svakodnevno smo svjedoci sve češće bahatosti vozača u Bosni i Hercegovine. Ovog puta, saobraćajni kolaps u Sarajevu napravio je nesavjesni vozač putničkog automobila marke VW Golf 5 koji je napravio kilometarsku kolonu vozila koji su sunčanu subotu htjeli iskoristiti na Trebeviću.

Kako javljaju čitatelji portala Crna-Hronika, nesavjesni vozač se nije htio vratiti par metara u nazad, kako bi propustio sarajevskog taksistu u bijelom Mercedesu. Nakon određeno vremena formirala se ogromna kolona vozila te su građani verbalno nasrnuli na bahatog vozača.

Kao rezultat svog nezadovoljstva, Sarajlija mu je skinuo tablicu na vozilu, dok su drugi vozači verbalno nasrnuli na bahatog vozača u VW Golfu.

“Majmune, pa šta glumiš vidiš da imamo djecu u autima. Šta ne zna se vratiti, ja ću mu auto vratiti nazad” – čujemo na video snimku nezadovoljne vozače

Zašto je policija nemoćna prema bahatim vozačima i tatinim sinovima?

Pogledajte video kojeg su snimili čitatelji portala Crna-Hronika.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79