(VIDEO) Mladić (18) pijan divljao autom, a prijatelji ga bodrili

Mladić koji je nedavno napunio 18 godina u alkoholiziranom stanju je ludovao automobilom, a onda sletio niz brijeg s parkirališta krapinske ambulante. Vratio se i htio još, a onda je došla policija

Na parkiralištu kod krapinske ambulante često se okupljaju mladi i divljanja autima po gradu nisu rijetka, ali ovo jutros je bilo ekstremno. Pa mogao je nekoga usmrtiti, rekao je čitatelj iz Krapine koji nam je poslao snimku slijetanja Opel Corse s parkirališta.

 

Krapinska policija je potvrdila kako je mladić koji je nedavno napunio 18 godina u alkoholiziranom stanju ludovao parkiralištem krapinskog Doma zdravlja. Nakon nekoliko pokušaja driftanja i uz bodrenje nekolicine drugih ljudi, mladić je sletio niz brijeg.

Prilikom slijetanja mladić nije ozlijeđen, a na automobilu je nastala materijalna šteta. Očevid je u tijeku.

– Podno parkirališta je glavna cesta i sreća je da ujutro nije bilo prometno. Dečko se nakon slijetanja vratio i htio nastaviti s ludovanjem, ali je policija došla i zaustavila ga u naumu iako je on htio pobjeći. Ovo je strašno – rekla je čitateljica uz snimku koja se od jutra širi Krapinom za 24Sata.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79