Opasnim momcima koji su uhapšeni u akciji “Rolex” određen jednomjesečni pritvor

Opasnim momcima koji su uhapšeni u akciji “Rolex” određen jednomjesečni pritvor


Sud BiH je na prijedlog Tužilaštva odredio je mjesec dana pritvora osumnjičenima u predmetu “Rolex”, kojima se na teret stavlja organizovani kriminal, u vezi sa neovlaštenim prometom droga

Kako je saopćeno iz Suda BiH, pritvor je određen Milanu Raševiću, Danijelu Dragašu, Branku Dragašu, Milanu Lazareviću i Draženu Salamadiji.

Prema ovoj rješenju pritvor može trajati najduže mjesec dana od dana hapšenja, odnosno do 11. jula ili do nove odluke Suda.

Kako je prethodno navedeno iz Tužilaštva, u okviru predmeta sa dokazima iz Sky i Anom aplikacija prikupljeni su dokazi da su osumnjičeni, kao organizovana kriminalna grupa, u periodu od 2019. do 2021. godine krijumčarili opojne droge na području BiH, Crne Gore i zemalja regiona.

Podsjetimo, sumnja se da su sa teritorije Crne Gore u BiH unijeli preko 2 tone marihuane.

Drogu su nabavljali u Crnoj Gori i prebacivali je u Foču i Bileću odakle su je dalje distribuisali prema Drvaru, Banjaluci, Laktašima, Palama i Sarajevu.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija