Kako je Kasumović pokušao sakriti presudu od javnosti: Za 3 godine imao samo jedno gostovanje u medijima

Kako je Kasumović pokušao sakriti presudu od javnosti: Za 3 godine imao samo jedno gostovanje u medijima


Popularni bh. glumac Moamer Kasumović godinama je uspješno sakrivao presudu kojom je osuđen zbog seksualnog zlostavljanja maloljetnika.

Kasumović je osuđen 2021. godine, a presuda je tek danas objavljena u javnost.

Glumac Moamer Kasumović osuđen 2021. godine: Zbog bludnih radnji nad maloljetnikom

“Na osnovu evidencija Tužilaštva KS informiramo vas da se protiv navedene osobe vodio postupak zbog krivičnog djela bludne radnje koji je pravosnažno okončan pred Općinskim sudom u Sarajevu. Oglašen je krivim i osuđen na kaznu zatvora u trajanju od jedne godine”, navelia iz Tužilaštva Kantona Sarajevo.

Šokantno je i to da ni danas javnost ne bi saznala za ovu presudu da se mladić nije obratio na predstavi “Tiho, tiše” u okviru 6. Sarajevo Festa u Narodnom pozorištu Sarajevo.

Mladić je ustao sa svog mjesta i rekao da je bio žrtva pedofilije kada je imao 14 godina, a da je počinilac poznati glumac Moamer Kasumović.

Moamer Kasumović se za to vrijeme pritajio, nije ga bilo u medijima, a rijetko je šta objavljivao na društvenim mrežama.

Trenutno nije poznato da li je odležao svoju kaznu, ili su je platio s obzirom na mogućnost plaćanja jednogodišnje kazne zatvora.

Nije poznato ni gdje se ovaj opasni predator sada nalazi.

Zanimljivo, u medijima se posljednji put pojavio prije devet mjeseci. Tada je gostovao u emisiji Naša baština Radio televizije Crne Gore, gdje je javnosti pokazivao kako priprema poparu.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija