(VIDEO) Mladić vozio luđački, pa se hvalio na društvenim mrežama

Društvene mreže i mediji su svakodnevno ispunjeni snimcima suludih vožnji na kojima se vidi kako vozači prekoračuju dozvoljenu brzinu i ugrožavaju i svoj ali i živote drugih učesnika u saobraćaju.

Na adresu redakcije portala Crna-Hronika poslali ste informaciju o video klipu koji je osvanuo na društenim mrežama.

Naime, na snimku se vidi kako nesavjestan vozač divlja motorom i dostiže veliku brzinu.

Nakon objave ovog članka, Vedad je izbrisao video klip sa svog Instagram profila.

 

Vedad Bulbulšić, na svom Instagram profilu, pohvalio se vožnjom na svom motoru. Video klip je snimljen na lokalitetu Jablanica-Mostar, mjesto Grabovica.

Bez obzira na to što je ovaj suludi egzibicionista na svom profilu objavio  snimake na kojima se jasno vidi kako vozi i po tri puta brže od ograničenja, i prelazi iz trake u traku, prestiže kolone vozila, u policiji su nam rekli da ovi video-zapisi nisu dovoljan dokaz da se protiv njega podnese bilo kakva prijava.

Vezane ruke?

“Mi možemo da podnesemo prijavu, ali po zakonu, sudija će ga osuditi samo ako prizna da je on na snimcima”

Nadamo se da će bar ova objava na portalu Crna-Hronika utjecati na buduću Vedadovu vožnju, i da će ovo biti opomena za sve vozače koji zbog društvenih mreža, ugrožavaju svoje ali i tuđe živote.

Pogledajte komentare na video klipu

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments