(VIDEO) Oglasila se porodica Ferhtović: “Taj Džemal se posvađao sa 100 ljudi. Sam je sebi zapalio kuću”

(VIDEO) Oglasila se porodica Ferhtović: “Taj Džemal se posvađao sa 100 ljudi. Sam je sebi zapalio kuću”


U ponedjeljak 30.10.2023.godine dogodio se požar na privatnom objetku u Tuzli u ulici Džindić mahala do broja 17, a na objektu je pričinjena veća materijalna šteta.

Kuća je u vlasništvu Džemala Jusića koji tvrdi da je par dana prije ovog nemilog događaja dobio prijeteće poruke da će mu se ovo dogoditi. Kaže da iza svega stoji poznata kriminalna organizacija “Crni Leptir” piše Crna-Hronika.

“Ovo ni u ratu se nije dešavalo. Molio sam vlast, policiju, Tužilaštvo na ovaj slučaj. Upozorio sam ih i opet ništa. Tuzla je cijela pod video nadzorom, sve je pod kamerama, valjda znaju ko je ovo napravio. Znam ko je ovo počinio.

Prošle sedmice su mi prijetili da bi kroz dva dana istu i zapalili. Tražili su mi 60.000 eura, i ako ne dam zapalit će mi kuću. Nisam dao reket, i evo sad mi je kuća zapaljena izjavio je Džemal Jusić za portal Crna-Hronika.

Džemal Jusić optužio je članove porodice Ferhatović da su mu zapalili objekat jer nije platio reket.

(VIDEO) Džemalu zapalili kuću u Tuzli, nije dao reket od 60.000 eura

Nakon objavljenog članka na portalu Crna-Hronika oglasila se i porodica Ferhatović koja kaže da je to sve laž, te žele javnosti da iznesu svoju stranu priče.

“Moje dijete je odsutno već skoro godinu dana i nalazi se u austrijskog zatvoru. Familija Jusić je sa 100 ljudi u svađi i oni su iskoristili i posložili priču da ih je neko reketirao a vjerovatno su sami sebi zapalili kuću.

Sve šta je taj Džemal izjavio je laž i neistina. Nas kao porodicu je jako pogodila informacija da on tvrdi da je to uradio moj sin. Pa čak i Džemal zna da je iza rešetaka. Kako će mu zapaliti kuću kad je u pritvoru. Nije to Bosna da izlazi na vikende slobodne” – izjavila je majka od Roberta Ferhatovića za portal Crna-Hronika.

 


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija