(VIDEO) Oglasila se prodica Mehmedbašić: Moj Mehmed je htio napraviti par fotografija za Instagram

Redakciji portala Crna-Hronika obratila se Zilhida, majka maloljetnog Mehmeda Mehmedbašić koja je ispričala šta se usvari desilo na stadionu Grbavica, gdje je pokrenuta “potraga za maloljetnim osobama koje su provalile u prostorije FK Željezničar”

Fudbalski klub Željezničar je u toku jučerašnjeg dana prijavio Ministarstvu unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo provalu u prostorije Stadiona Grbavica koja se desila u proteklih 24 sata.

Stadion Grbavica je u potpunosti pokriven video nazdorom i pod kontrolom zaštitarske agencije, te je snimke izuzela policija – saopćeno je iz FK Željezničar.

Moli se za pomoć u pronalasku počinioca: Provaljeno u prostorije FK Željezničar

 

“Mehmed već neki period igra u tom klubu. Srcem i dušom je htio napraviti fotografije sa terena za Instagrama, i za Facebook-a. Djeci je dosadno. Nema škole, nema sportskih aktivnosti. Djeca su nam utučena. Prvo sam mislila da je neka šala.

Pa Bogami nije bila šala. S trenerom smo razgovarali. Oni nisu provalili nigdje i nisu ukrali ništa. Oni su preskočili ogradu da urade te dvije, tri fotografije.

Djetetu mi je nanešena teška duševna bol. Dijete mi treba da se razboli. On plače non-stop. Zabranjen mu je trening. Neću stat na ovome, ići ću dalje. Otišli smo s djetetom u stanicu policije. Iz MUP-a mi je rečeno  da djeca nemaju nikakve veze sa provalom, i da nisu upućeni u to, da tužim medije i klub. Šta nam je dalje činiti, jer velika je nepravda, duševna bol. Udarena mu je na čast.” – izjavila je Zilhida Mehmedbašić za Crnu-Hroniku.

Pogledajte cijelu ispovijest porodice Mehmedbašić za naš portal

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79