(VIDEO) Oglasilo se Udruženje za zaštitu životinja: “Muškarac S.M. danas je svjesno i namjerno ubio psa”

Na video klipu koji je navodno snimljen danas, jasno se vidi kako vozač traktora namjerno prelazi preko životinje, koja nakon toga ostaje nepomično ležati na cesti.

(VIDEO) Horor u Gračanici: Traktorom pregazio psa!

“Slučaj se desio danas mjesto Rašljeva, Općina Gračanica, Tuzlanski kanton. Muškarac inicijala S.M. danas je svjesno i namjerno ubio psa tako što ga je pregazio. Više informacija koje posjedujemo, trenutno ne smijemo davati javno, prijave su podnešene. Mi kao Udruženje za zaštitu životinja za cijelu BiH ćemo u skladu sa Zakonima i komunikacijom sa nadležnim organima učiniti sve što je moguće kako bi se ovaj neljudski čin kaznio.
Snimak je u prilogu (osjetljivog karaktera), a Vas molimo da ovo objavite kako bi dobili što veću pažnju javnosti i nadležnih te i na ovaj način izvršili pritisak da reaguju i kazne počinitelja.” – napisali su ispred Udruženja za zaštitu životinja “Ruka za šapu”

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79