(VIDEO) Oglasio se otac djevojčice koju je pretukla majka: “Da sam bio kući to se ne bi desilo”

– Da sam bio kod kuće to se ne bi ni desilo – riječi su Prvoslava Pajića, oca djece i supruga Slavice Đilas, žene snimljene kako brutalno udara svoju maloljetnu kćerku od tri i po godine. Prema njegovim riječima, Centar za socijalni rad je u prisustvu policije došao sinoć kod njih i oduzeo im djecu.

– Centar za socijalni rad u prisustvu inspektora sinoć u 23 časa ušao nam je u kuću i odveo mi djecu – rekao je on za Blic.

On navodi da je bio u Centru za socijalni rad na razgovoru, te da razumije da njegova supruga nije smjela da udara djevojčicu.

– Nema nikakvih problema da se djeca vrate, ali ona, ja to razumijem, nije smjela da uradi. Ja za to nisam znao, nisam bio kući. Da sam bio kući to se ne bi desilo. To je sve ispalo radi njene majke, zbog nje su meni djeca uzeta. Sve što je ona napravila, ona je meni rekla. Da će djecu da mi strpa u Dom, a ja da odem neću – ispričao je on.

On je rekao da ne zna gdje mu se sada nalazi supruga za kojom je inače raspisana potraga.

– Gdje se oni sada nalaze, mene to ne zanima. Mene interesuju moja djeca. Ja molim javnost, molio sam i u Centru da mi vrate djecu, oni su meni rekli da ne može tako brzo, ali za dva mjeseca će biti. Ali će mi biti omogućeno da idem da djecu vidim – rekao je on.

Kako se saznaje devojčica sa snimka ima tri ipo godine, a Pajić i Đilas imaju još i sina, koji ima godinu i po dana.

Snimak nasilja nad djevojčicom snimila je baba djece, odnosno majka Slavice Đilas.

Drugo osnovno javno tužilastvo u Beogradu je odmah nakon saznanja o video snimku na kojem se vidi kako majka udara maloljetno dete, sazvalo vanredni sastanak Grupe za koordinaciju i saradnju za Opštini Grocka i u saradnji sa Centrom za socijalni rad i policijskom stanicom Grocka odmah preduzelo sve mjere u cilju utvrđivanja svih okolnosti vezanih za predmetni događaj i zaštite maloljetnog lica.

Rezultat vanrednog sastanka je da su utvrđeni identiteti svih učesnika događaja, da su dva maloljetna lica pregledana od strane ljekara tokom noći, nakon čega su izmještena iz porodice u odgovarajuću ustanovu socijalne zaštite, a da je za majkom raspisana potraga, s obizrom da nije dostupna državnim organima.

(VIDEO) Majka pretukla djevojčicu koja nema više od 3 godine

Dok tuče djevojčicu čuje se kako izgovara:

– Naš mali Zoran je zbog tebe u zatvoru. To ti je za Zorana – a zatim djevojčicu baca na pod.

Sinoć su oduzeta djeca

Na snimku se čuje i drugo dijete koje sve vreme plače.

– Još nisam završila. Nemoj da te jurim. Cijeli dan ima da te bijem – viče žena dok djevojčica neprestano plače.

Nije poznato kada i gdje je nestao uznemirujući video zapis, koji se pojavio na internetu.

Kako „Blic“ saznaje, ženi koja je tukla trogodišnju djevojčicu, sinoć su oduzeta djeca.

– Noćas je došla policija sa ljudima iz Centra za socijalni rad i odveli su djecu – potvrdio je za „Blic“ suprug žene koja je tukla njihovo dijete.

Nema vidljivih povreda

– Dijete je pronađeno, ljekari su sa njom, nema vidljivih povreda, a ni unutrašnjih krvarenja, to je sve što smijem i mogu da kažem za sada. Hvala svima. Divni smo kada treba – naveo je korisnik Twittera, koji je od početka bio uključen u traganje za informacijama o malenoj djevojčici.

Također, građani su na društvenim mrežama tagovali Igora Jurića i apelovali da pomogne.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79