(VIDEO) Ovo je majka koja je pretukla malu djevojčicu Milicu (3). Pokušala je objasniti zašto je to uradila

Zastrašujući snimak nasilja nad djevojčicom osvanuo je na društvenim mrežama. Kako se može vidjeti, žena, za koju se pretpostavlja da je majka djevojčice koja nema više od 3 godine, bjesomučno je udara dok izgovara jezive riječi.

– Ovo ti je za Zorana. Zbog tebe je naš Zoran u zatvoru. Milice, zašto diraš Zorana – govori žena dok krvnički udara šakom dijete po glavi, piše Blic.

Žena u jednom trenutku djevojčicu, koja se guši u suzama, baca na pod i nastavlja sa prijetnjama.– Još nisam završila, dođi ovamo, nisam završila, nemoj da te jurim. Ako ti dođem gotova si – izgovara žena sa snimka.

 

(VIDEO) Oglasio se otac djevojčice koju je pretukla majka: “Da sam bio kući to se ne bi desilo”

Majku smo pronašli u centru Begaljice kako uplakana šeta sa suprugom. Slavica Đilas (27) potvrdila je za Telegraf da jeste ona tukla svoju maloletnu ćerku Milicu Đ. Kako nam je objasnila, to je uradila pod prisilom svoje majke jer je njen muž Zoran, očuh Slavica Đilas, u zatvoru.

Zatekli smo je ide ulicama Begaljice, uplakana.

– Lično mi je majka pretila da će da mi ubije dete. Pretila je da će da mi ubije malog sina ako to ne uradim zbog toga što je njen muž u zatvoru ali ja nisam zbog toga kriva što je on u zatvoru. Moja majka Lidija mi je rekla: “Ako to ne uradiš, ja ću da ubijem Mihajla”. Ja sam se uplašila. Zaključala je sva vrata. On nije bio kući. Rekla mi je da tučem Milicu da ne bi ona ubila mog sina. Koji ima 15 meseci. Milica ima 3,5 godine – priča Slavica za Telegraf.rs.
Ona navodi da je ovaj snimak nastao pre 15 dana.

@telegrafrs Našli smo majku Slavicu koja je krvnički tukla dete 😥 Ceo video pogledajte na našem portalu i YouTube kanalu 📲 #balkan #vesti #telegrafrs #foryou ♬ original sound – telegrafrs

 

 

Na pitanje ko je Zoran koji se pominje u snimku objašnjava da je riječ o njenom očuhu, a da je njen otac umro.

– Još je u zatvoru Zoran zbog nasilja nad njom. Ona me zvala da je pomognem, rekla da joj pomognem, pomozi mi, spasi me, ja joj pomogla, ona mi ovo uradila – tvrdi Slavica:

– Ne znam šta ću sad. Znam da nisam kriva. Čujem da mi je majka u policiji. Ja ne znam gde je a zašto mi je to uradila, ni to ne znam. Moje dijete ja do sada nisam tukla.

Majka kaže da njena majka živi kod njih u kući, što njen suprug potvrđuje i govori da ih on izdržava. Slavica Đilas kaže da je njena majka trenutno u policiji, da daje izjavu, a da je njen suprug u zatvoru, ali da ne zna koji je razlog piše Telegraf

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79