(VIDEO) Podijeljena mišljenja na FB: Smatrate li vi ovaj potez pogrešnim?

Redakciji portala Crna-Hronika poslali ste video klip u kojem se vidi vozač automobila marke Audi, blokira jednu od najfrekventnijih ulica u Sarajevu, kako bi kupio cigarete.

Ono što je zanimljivo, pored kupovine cigareta, vozač automobila Audi, staroj nani dao je marku, a vozaču pokazao srednji prst.

Na društvenoj mreži Facebook Crna Hronika BiH, podijeljena su mišljenje. Jedni opravdavaju postupak, a drugi negoduju. Koji je vaš komentar?

Zablokirao saobraćaj, kupio cigare, dao nani marku i vozaču pokazao 🖕Kultura u Sarajevu

Gepostet von CRNA Hronika BIH am Mittwoch, 4. März 2020

Ovo su samo neki od komentara koje ste napisali na društvenoj mreži Facebook – CrnaHronika BiH

Elvir SalkicSvugdje u svjetu imas pravo dase zaustavis.nekih par minuta,narovno sa upaljena cetiri zmigavca.al unas je bosnjo nervozan uvijek negdje zure.”
Ibro Hodžić Sve kad saberes nije vise od 30 sekundi napravio zastoj, tranvaj je sigurno kasnio kao u Japanu pa se izvinjavali naciji, kako su ljudi postali netolerantni to je cudo.. Stara nana je dobila marku i rijesila rucak..
Dina Nasic Schade ta kultura postoji svugdje u svijetu i prakticira se medju vozačima od kako je vijeka i svijeta , nek’ on nije okrenuo glavu od nane , to ga čini čovjekom
Safija Salkic Toga je svugdje sve mangupi
Ines Glotic Trebao ga je ovaj sa tramvajem rasuti pa bi se naucio pameti

 

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79