(VIDEO) Pogledajte akciju policije u Banjaluci: Uhapšen član škaljarskog klana i tri pripadnika MUP RS

Policija Republike Srpske u Banjaluci uhapsila je Miloša Božovića koji se dovodi u vezu sa škaljarskim klanom, potvrđeno je za ATV.

U Banjaluci su juče uhapšeni Miloš Božović, pripadnik škaljarskog klana i pripadnik MUP-a Republike Srpske.

Hapšenje su izveli službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet u saradnji sa pripadnicima Žandarmerije, potvrđeno je za ATV.

Jedan od pripadnika MUP-a Republike Srpske M.M. slobode je lišen sa Božovićem u automobilu.

Miloš Božović iz Cetinja uhapšen je na osnovu međunarodne Interpolove potjernice raspisane za krivično djelo ubistvo.

Lice M.M. je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je kao policijski službenik MUP-a Republike Srpske učinio krivično djelo “pomoć počiniocu poslije izvršenog krivičnog djela.

“Policijski službenici su izvršili pretres lokacija koje koriste lica lišena slobode i tom prilikom u stanu Miloša Božovića pronađen je pištolj glok sa izbrušenim serijskim brojem i pripadajućim okvirom i municijom, tri pancira, mobilni telefon, novac, SIM kartica, laptop, kao i drugi predmeti koji mogu poslužiti u istrazi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Uhapšen inspektor iz kriminalističke uprave MUP-a RS zbog veza sa “Škaljarskim klanom”

U stanu koje koristi lice M.M. pronađeni su i oduzeti predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnog djela”, saopštili su iz MUP-a.

U daljim aktivnostima sinoć su na području Banjaluke lišena slobode još dva policijska službenika MUP-a Republike Srpske lice P.V. i G.R.

“Sva lica će biti saslušana u svojstvu osumnjičenih i pod nadzorom nadležnih tušilaštava, a protiv istih će biti dostavljeni odgovarajući izvještaji. Sva tri policijska službenika biće suspendovana”, saopštili su iz MUP RS.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79