(VIDEO) Pogledajte kako bh. policajac uzima 20 eura mita od motocikliste

Svakodnevno smo upoznati sa vijestima u kojima su raskrinkani policijski službenici koji su uzimali mito vozačima širom Bosne i Hercegovine. Mito je uziman od 10 KM pa do nekoliko stotina maraka u zavisnosti od prekšaja vozača. Neki policajci su uhapšeni, a neki čak i odslužili svoju zatvorsku kaznu zbog ovog kaznenog djela.

Ono što ovaj policajac nije znao, jeste da određeni motociklisti na svojim kacigama imaju kamere kako bi snimali svoja putovanja pa je tako ovaj policajac iz Jablanice postao glavna internet zvijezda zbog svoje kriminalne radnje piše Crna-Hronika.

Turski turisti koji su prošle godine dolazili u BiH, zaustavljeni su od strane policijskog službenika MUP-a HNK u Jablanici. On im je pokušavao objasniti prekršaje koje su počinii na bosanskom jeziku, dok su turisti odgovarali na turskom i engleskom jeziku.

Nakon što im je nacrtao šta su pogriješili, poslao ih je u banku ili poštu da plate 1 tiket odnosno jednu kaznu. Par trenutaka poslije, vozač vadi 20 eura koje policajac uzima. Video je objavljen na youtube kanalu ljubitelja auto-moto vozila iz Turske.

Nezvanično saznajemo da je policajac na snimku, dugogodišnji službenik MUP-a HNK S.Z. Identitet su mu, iz nekog razloga, sakrili kreatori video snimka.

 

Na sljedećem linku pogledajte cijeli video snimak zaustavljanja od strane bh. policajca.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79