(VIDEO) Pogledajte kako izgleda sarajevski restoran nakon požara

Veliki požar na pijaci Heco u Sarajevu je šokirao Bosnu i Hercegovinu, a materijalna šteta koja je nastala je ogromna. Vatrogasci su satima gasili požar koji je u 24. januara zahvatio sarajevsku pijacu Heco.

Vatra je napravila ogromnu štetu koja će se, najvjerovatnije, brojati u milionima.

Samo pukom srećom nije bilo povrijeđenih osoba. Uzrok požara još uvijek nije poznat.

“Dragi ljudi, ovim putem i u ovim teškim trenutcima, porodica Heco, svi uposleni, kao i svi ljudi pogođeni ovom velikom tragedijom Vam se od srce žele zahvaliti na lijepim riječima i podršci. Kao i uvijek, vratit ćemo se još jači ako Bog da”, poručili su na Instagramu.

Naš portal donosi vam snimka kako izgleda poslije požara ugostiteljski objekat u sklopu objekta Heco u kojem su pjevali brojni pjevači a zabavljale se Sarajlije do kasnih noćnih sati.

 

 

U ovom objektu pjevali su renomirani pjevači kao što su Selma Bajrami, Jana, Hazre, Asim Bajrić, Darko Lazić, Sadik Hasanović i brojni drugi.

Brojni radnici ali i prijatelji vlasnika objekta odlučili su pomoći i udružili se u čisćenju ugostiteljskog objekta.

Pogledajte video:

 

 

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79