(VIDEO) Pogledajte šta je sve Ibro ponio na more: “Sigurno neće biti gladan”

Hrvatska obala svakog ljeta privlači brojne turiste iz raznih dijelova Europe, a neki od njih su tijekom godina postali poznati i kao “paradajz turisti”. Ovaj pojam označava turiste koji sa sobom na more nose pune ručne frižidere mesa, salate, sarme, povrća, voća, pa čak i grickalica, sve u cilju uštede.

Za mnoge, ovakav način ljetovanja nije ništa neobično. Mnogi ga smatraju pametnim načinom kako produžiti svoj odmor. Ibro je snimio sve, od paštete, majoneze, salame, rajčice, namaza, mladog luka, soli do soka, stvarajući pravu gozbu na plaži u Baškoj Vodi.

On je na svom TikTok profilu objavio video koji prikazuje niz namirnica koje je ponio na plažu, zaradivši tako titulu “elitnog paradajz turista”.

Travničanka na odmoru u Makarskoj: “Osiromašili ponudu a cijene podigli”

Video je ubrzo postao viralan, privlačeći brojne komentare i pohvale.

Gozba na plaži

Ibro je snimio sve, od paštete, majoneze, salame, rajčice, namaza, mladog luka, soli do soka, stvarajući pravu gozbu na jednoj od hrvatskih plaža. Mnogi pretpostavljaju da se radi o Makarskoj ili njezinoj okolici. Atmosfera na plaži bila je mirna, a Ibro je bio gotovo sam, što je dodatno oduševilo njegove pratitelje.

Reakcije na njegov video bile su izuzetno pozitivne. Mnogi su pohvalili njegovu dosjetljivost i snalažljivost. Komentari poput “Druže, ovo je carska gozba”, “Elitni paradajz turizam, kapa dolje”, “Ovo je odmor” i “Prošao brat igricu” preplavili su njegov profil.

“Paradajz turizam” je postao nezaobilazan dio ljetovanja u Hrvatskoj, posebno među turistima koji nastoje uštedjeti. Ibrov viralni video samo je još jedan dokaz da se ekonomični načini odmora itekako cijene i podržavaju. Bez obzira na mišljenja, jedno je sigurno – Hrvatska obala i dalje ostaje omiljeno odredište za sve one koji traže sunce, more i dobar provod.

Evo komentara.

– Ljetovanje s dušom-

– Ma bravooooooo, pravi piknik na moru-

-Zar te nije sram?-

– Ovo ne može zamijeniti ni jedan restoran-

– Ovo je najslađi doručak-

– Nekada smo se rugali Česima, a sada smo i sami postali takvi-

– Bolje nego tko zna šta nam uvaljuju po restoranima, malo smo se puta otrovali-

– Ovo ti definitivno nitko ne može platiti-

-Tako i treba. Na ovu skupoću i ja bi tako. Naši idu na skijanje van Hrvatske, pa nose sarme, čemu se čudit drugima?

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79