(VIDEO) Pogledajte svađu sarajevskih mafijaša na TikTok-u

 

Internetom kruže video snimci verbalnog obračuna sarajevskih mafijaša na TikTok-u. U sukobu su učestvovali opasni momci Mirza Hatić, Amir Pašić Faćo i Elvis Zemanić. Sva trojica su od ranije punili sadržaje crne-hronike te su itekako poznati istražnim organima.

Amir Pašić Faćo, čije se ime u prošlosti mnogo puta znalo naći u rubrikama crne hronike po sarajevskim medijima. Nekadašnji opasni momak, strah i trepet Sarajeva, aktivan je na TikToku gdje svakodnevno dijeli svoje životne priče u vrijeme kada je zajedno sa Ramizom Delalićem Ćelom vedrio i oblačio Sarajevom.

Elvedin Zemanić je lice koje je policiji otprije poznat, a njegovo se ime već spominjalo u crnoj hronici. Poznat je po ranjavanjima i trgovini narkotika. Elvis i njegov brat Elvedin Zemanić su početkom decembra 2010. privedeni nakon što su pretukli Dragana Šeovca, koji je htio da ih zaustavi dok su tukli jednog mladića.

Mirza Hatić je lice koje je odavno jedan od sarajevskih momaka koji je svoju slavu stekao raniji godina, kriminalnim radnjama kao što što su ranjavanje, pokušaj likvidacije i reketiranje. O svom životu ste više puta mogli da čitate na našem portalu.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79