(VIDEO) Policajac ranjava Piriju, potom ga Stojnići udaraju!

Sarajevska laž! Policaja i Denis Stojnić lagali javnost!

Procurio je snimak u kojem se vidi da policajac ranjava Osmana Piriju iz Sarajeva, a potom Denis Stojnić sa 4 momka, brutalno tuku Piriju!

 

Crna Hronika

Procurio snimak u kojem policajac ranjava Osmana Piriju iz Sarajeva, a potom MMA borac Denis Stojnić, sa bratom Dadom i prijateljem Dinom zvanim "Bubuljica" skaču ranjeniku po glavi!Policija i svjedok Denis Stojnić lažno davali izjave o događaju! Ovaj klip po potvrđuje!

Posted by CRNA Hronika BIH on Dienstag, 13. Februar 2018

Sve vrijeme policajac i svjedok Denis Stojnić pokušavaju zataškati istinu!

Osman Pirija je došao pred kafić da sazna zašto mu MMA borac Denis Stojnić maltretira prijatelja. Nakon naguravanja, sa Stojnićem, policajac vadi pištolj i ranjava Piriju, a potom Denis, Dano Stojnić prijatelj Dino zvani “Bubuljica” i ostali, počinju da ranjenog tuku na zemlji, a Bubuljica da mu skače po glavi.

Policajac sve vrijeme mirno posmatra šta se dešavana, nakon što je ranio osobu Osmana Piriju koji nije držao pištolj urepen u policajca kao što je izjavio u izjavi.

Interesantno je da niko ne pruža pomoć ranjeniku, a po zakonu Bosne i Hercegovine, policajac je dužan da osigura red i mir, te da pruži pomoć ranjenom licu, što policajac Vrabac ne radi!

Zakon BiH nalaže da policajac može primjeniti vatreno oružje da onesposobi napadača ali da odmah poslije pruži prvi pomoć do dolaska Hitne Pomoći.

Za ovo do sada niko nije odgovarao, a javnosti je podmetnuta laž kreirana od nadležnog organa, i svjedoka ove situacije.

 

Crna Hronika

 

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79