(VIDEO) Političar pretukao bivšeg kriminalca stativom od kamere u Banjaluci

Goran Suvara i Ivan Begić potukli su se danas u Banjaluci.

Suvara je kontaktirao ATV nakon sukoba i optužio Ivana Begića da ga je pretukao ispred svoje kuće. On je nama dostavio i fotografiju na kojoj se vide povrede, kao i nalaz iz Doma zdravlja.

Suvara tvrdi da je pozvonio nekoliko puta Begiću na vrata zbog snimanja priloga, nakon čega je Begić došao do njega i počeo da ga tuče. Prema tvrdnjama Suvare, Begić ga je tukao stativom od kamere, a optužuje ga i da ga je ugrizao.

Kasnije se oglasio i bivši odbornik Ivan Begić koji je poručio da je Suvara prvi nasrnuo na njega.

“Pozvonio mi je neko na vrata, a ja sam u tom trenutku krenuo na teren. Kad sam otvorio, vidio sam da je Goran Suvara i odmah je počeo da psuje i da me vrijeđa, a onda je i fizički nasrnuo na mene. Ja sam se branio, pokušao sam da ga istjeram iz dvorišta”, rekao je Begić za Banjaluka.net.

Na snimku tuče koji je objavljen vidi se kako Suvara i Begić upadaju u dvorište, a u jednom trenutku Begić razbija Suvarin telefon.

 

Video: Banjaluka.net

Bivši odbornik Ivan Begić napadnut je u dvorištu ispred svoje kuće od strane Gorana Suvare, a portal Banjaluka.net u posjedu je snimka na kojem se vidi fizički napad.

Podsjećamo, Begić je ranije prijavljivao Suvaru policiji zbog “ucjena i objavljivanja snimaka”. Kako je za portal Banjaluka.net ispričao Begić, Suvara ga je napao ispred kuće.

– Pozvonio mi je neko na vrata, a ja sam u tom trenutku krenuo na teren. Kad sam otvorio, vidio sam da je Goran Suvara i odmah je počeo da psuje i da me vrijeđa, a onda je i fizički nasrnuo na mene. Ja sam se branio, pokušao sam da ga istjeram iz dvorišta – kaže Begić.

Kako je rekao, a što se može vidjeti na snimku, Suvara ga je udarao u predjelu stomaka.

– Ispao mu je telefon, ja sam ga razbio. Udarao sam ga po glavi i nekako sam se izvukao. On je jači i veći od mene – kaže Begić.

Dodaje da je sve prijavio policiji i da su stigli u rekordnom roku.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79