(VIDEO) Prijavio policajca jer mu je navodno napisao lažnu kaznu!

Redakciji portala Crna-Hronika poslali ste informaciju o neobičnom događaju koja se desila u Prači.

Cijeli slučaj prenosimo u cijelosti.

“Danas u 16:50 dati me zaustavio ovaj policajac u Prači. Bio sam uredno vezan, oprema, registrovan i sve ostalo!
Rekao mi je da sam pričao na telefon, a telefon mi je cijelo vrijeme bio u džepu!
Pokazao sam mu listu poziva, i moj zadnji poziv je bio u 14:56!  Rekao je da se to može riješiti na “drugi” način da ne piše kaznu!  Ne pada mi napamet da u državi koju je korupcija uništila i ja budem dio svega! Spreman sam platiti kaznu kad napravim prekršaj! Ali ga nisam napravio! Da mi policajac otima pare i stavlja u svoj džep! Ne pada mi na pamet!
Odbio se čak i predstaviti i ja sam snimio kako bježi! A imam i svjedoka jer u autu nisam bio sam! Ako je ispravan, čemu gas?? Pozvao sam policiju i podnio prijavu protiv ovog ljudskog odrona!
AKO SAM NAPRAVIO PREKRŠAJ,PLATIT ĆU KAZNU UVIJEK, ALI kad nisam onda neću! Nikada nisam doživio da policajac laže za prekršaj!  Pozdrav za sve čestite policajce i ljude, ali ovaj ne zaslužuje da nosi uniformu uopšte, izjavio je Amir Jakupović za portal Crna-Hronika.

(VIDEO) Prijavio policajca jer mu je navodno napisao lažnu kaznu! Policajac pobjegao od njega!

Gepostet von CRNA Hronika BIH am Samstag, 12. Oktober 2019

Upravo sam završio telefonski razgovor sa ljudima iz unutrašnje kontrole BP kantona!
Razgovarali su sa Komesarom, pokazali mu snimak u tvrde da sam u pravu, spasio sam listu poziva! U ponedjljak će doći u Sarajevo da dam izjavu!
Smatraju da je počinjena povreda službene dužnosti, i preduzet će zakonom predviđene mjere!  Poslao sam mail i ministrici BP kantona! Ja nemam razloga da ćutim!  STOP KORUPCIJI!
Pozdrav za sve čestite policajce a znam ih mnogo! Izvinjavam se njima zbog ovoga ali sam morao ovako!

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments