(VIDEO) Priveden muškarac koji je pravio nerede po Mostaru

(VIDEO) Priveden muškarac koji je pravio nerede po Mostaru


Priveden je jedan od vandala koji su sinoć oko 23 sata pravili nerede u Mostaru i palicama razbili stakla na dva objekta. Osumnjičeni je priveden u policijsku stanicu na ispitivanje.

Podsjećamo, sinoć se u ovom gradu odvijala prava drama, kada su navijači Zrinjskog demonstrirali silu, te porazbijali stakla na kladionici u naselju Opine.

Osim toga, povrijedili su jednu osobu. Vandali su pobjgli sa tri automobila, a nakon toga, policija se dala u potragu za njima.

(VIDEO) Neredi u Mostaru: Ganjali se palicama, pa “pretukli” kladionicu

Društvenim mrežama kruže snimke nadzornih kamera koje su uhvatile trenutak huliganskih nereda jučer u večernjim satima kada je grupa nepoznatih osoba ‘uletjela’ u objekt i palicama napala osobe koje su tu sjedile.

Napadnuti su, prema videosnimci, pobjegli prije fizičkog obračuna, a deblji kraj je izvukao mladić koji je izišao iz kladionice

Snimka završava razbijanjem stakala na obližnjoj kladionici koja, sasvim smo sigurni, nikom ništa nisu radila. Također, u tom trenutku se može primijetiti veći broj osoba koje su se zatekle u kladionici tijekom huliganskog napada, a neki od njih su pobjegli piše Hercegovina.info

 

 


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija