(VIDEO) Probijanje na svjetsko tržište: Kamp prikolica iz BiH pobrala simpatije u Njemačkoj

Caravan Salon Düsseldorf, najveći svjetski sajam kampera i opreme za kampiranje, na kojem Bosna i Hercegovina prvi put ima svog predstavnika, završen je juče. Kompanija Derubis Yachts iz Viteza imala je svjetsku premijeru prve luksuzne kamp prikolice Derubis Caravan i pobrala je simpatije.

Luksuzne kamp prikolice Derubis Caravan dužine su sedam metara i širine 2,4 metra.

Prema riječima Denisa Kraljevića, direktora i vlasnika kompanije Derubis Yahts iz Viteza, Derubis Caravan je jedinstvena luksuzna kamp prikolica, monolitna, integralna, futurističkog izgleda, luksuzne unutrašnjosti i opremljenosti, kao i dobrih voznih karakteristika.

U Derubis Yachtsu već imaju sklopljene ugovore o prodaji i mjesečno bi trebali proizvoditi od 16 do 20 luksuznih kamp prikolica.

Video prilog o promciji Derubisove prikolice na sajmu u Düsseldorfu naišao je na dobar prijem ljubitelja ove vrste kamp opreme.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79