(VIDEO) Strašne scene u autobusu

Često smo svjedoci zanimljivih, smiješnih, a ponekad i strašnih događaja koji se dešavaju oko nas, a mi tom prilikom ne možemo puno učiniti.

Jedan takav događaj se desio u ponedjeljak u autobusu koji je putovao na relaciji Bihać-Sarajevo.

Naime, na adresu portala Kvaka.ba su stigla dva kratka videa od čitaoca koji je želio biti anoniman. U tim videima koje možete  pogledati ispod vide se dvije muške osobe, od kojih je jedna u alkoholizaranom stanju.

Kako objašnjava čitalac, te dvije osobe su od Bihaća krenule zajedno, a jedan od njih, tačnije čovjek u crvenoj jakni je od samog početka počeo konzumirati alkohol. Vozač ga je premjestio sa prvih sjedišta u sredinu autobusa, no tu se osoba nije zaustavila.

Počeo je otvarati pivu za pivom, uvijek nešto pričao i galamio, da bi na kraju izvadio sanžer i počeo ga puniti mecima koji su ispadali po autobusu. Jedan od metaka je došao i do policajca koji je bio u uniformi, ali je isti pokupio te metke ne pokušavajući da išta učini. Na kraju je policajac izašao u Travniku, priča nam naš čitalac koji nam je poslao ovu zanimljivu priču.

Da stvar bude još kritičnija, pred izlazak s autoputa, muška osoba već dobro pijana je počela psovati, galamiti i prijetiti vozaču da zaustavi autobus kako bi on obavio malu nuždu ili će pucati. Iako su ostali putnici govorili vozaču da zaustavi autobus i pozove policiju na naplatnim kućicama, on to nije učinio nego je nastavio dalje.

Nakon toga osoba je malu nuždu obavila u flaše, a prije toga zapalila cigaru u autobusu.

Također, kako priča naš čitalac, osoba u crvenoj jakni je u jednom trenutku izvadila pištolj na zaprepaštenje onih koji su pištolj vidjeli, te je istim pištoljem otvarao pivske flaše, a nakon što nije mogao da otvori počeo je udarati pištoljem po sjedištu, nakon čega ga je njegov prijatelj smirio i rekao da vrati pištolj u torbu.

Užasne scene su se odigravale u autobusu Centrotransa na relaciji Bihać-Sarajevo, a čitalac koji je sve ovo ‘preživio’ kaže da je na kraju prilikom izlaska iz autobusa nazvao policiju i objasnio cijeli događaj. Osoba koja se javila u stanici je rekla da će odmah poslati patrolu na dolazne perone.

Šta se dalje desilo nije poznato, jer je anonimni čitalac taxijem otišao do svog stana.

U prilogu se nalaze dva videa, prvi na kojem osoba s cigarom u ustima prijeti vozaču da će pucati, a drugi kada sa pivskom flašom u ruci galami i prijeti svom prijatelju.

https://www.facebook.com/portalcrnahronika/videos/2055297504762997/

KVAKA.BA

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments