(VIDEO) Stručnjaci uz pomoću sirnice objasniti kako se vozi u kružnom toku

U posljednje vrijeeme sve više vozača prijavljuje probleme sa vožnjom u kružnim tokovima širom zemlje. Ova raskrsnica, koja je dizajnirana da poboljša protok saobraćaja i poveća bezbijednost na putevima, postaje izazov za mnoge vozače, posebno za one sa manje iskustva piše Crna-Hronika.

Jedan od najčešćih problema sa kojima se vozači susreću je nepoznavanje pravila vožnje u kružnom toku. Mnogo vozača nije sigurno kada treba da daju prednost ili kako da pravilno koriste signalizaciju prilikom izlaska iz kružnog toka. Ovo nepoznavanje pravila često dovodi do nesporazuma i manjih saobraćajnih nezgoda.

Stručnjaci za saobraćaj su putem sirnice odnosno pite sa sirom pokušali vozačima objasniti kako se ispravno vozi u kružnom toku.

Kružni tok kao plivajući zamajac: Najveći bauk na Balkanu

Ponovo otvaramo pitanje – ko je u pravu u kružnom toku i ko smišlja nova pravila?

Kružnih tokova je sve više, a sudari, umjesto da ih bude sve manje, ne jenjavaju. Svako tvrdi da je u pravu i svako se poziva na neke propise koje ne umije da citira.

Zato, kroz realne situacije koje su nas umalo koštale nekoliko sudara tokom snimanja, videćete kako pravilno proći kroz kružni tok.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79